Rejmes Personvagnar Aktiebolag

Hallands län

Information

556089-7810 är organisationsnummer för verksamheten Rejmes Personvagnar Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rejmes Personvagnar Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Rejmes Personvagnar Aktiebolag finns i.

Rejmes Personvagnar Aktiebolag har varit registrerat sedan 1963-11-01 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rejmes Personvagnar Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Rejmes Personvagnar Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rejmes Personvagnar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Rejme, Irina Melinda Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Rejmes Personvagnar Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-2809000 eller genom brev på följande adress:
Kristinehedsv. 1, 302 44, Halmstad

Bolaget skall driva handel med motorfordon och reservdelar- och serviceverksamhet, finansiell verksameht i form av uthyrning av inventarier företrädesvis inom bilbranschen, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rejmes Personvagnar Aktiebolag och det är Hössjer, Svante Gerton Gustav som är född 1955 och har titeln VD, Hössjer, Svante Gerton Gustav som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Rejme, Irina Melinda som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cadjo, Radislava Rada som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Liljedahl, Hans Folke Helmer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Roy Fritiof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantLövgren, Staffan Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Bertil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Anneli Birgitta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotAndersson, Per Ove som är född 1951 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantKara, Avdo som är född 1961 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantFrej, Gert Rolf som är född 1938 och har titeln RevisorNevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantFrejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor