Knäppkängan Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Knäppkängan Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Knäppkängan Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Knäppkängan Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Knäppkängan Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1964-04-28. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Knäppkängan Aktiebolag ska trivas.

Knäppkängan Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med skor och bedrivs i Halmstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Knäppkängan Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Knäppkängan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Knäppkängan Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-103090.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lundqvist, Agnetha Helena -Lundqvist, Hans Peter.

De som är på något sätt har med Knäppkängan Aktiebolag är Lundqvist, Agnetha Helena som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundqvist, Hans Peter som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Pål Henrik som är född 1975 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Knäppkängan Aktiebolag har 556092-4275 som sitt organisationsnummer.