Asproths i Halmstad AB

Hallands län

Information

Asproths i Halmstad AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Asproths i Halmstad AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Asproths i Halmstad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Asproths i Halmstad AB har haft sedan 1994-01-01. Asproths i Halmstad AB har funnits sedan och 1978-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Asproths i Halmstad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Laholmsv. 159, 302 54, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-166590.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Asproths i Halmstad AB Privat, ej börsnoterat.

Asproths i Halmstad AB har idag 556092-5678 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Asproths i Halmstad AB

Bolaget skall driva handel och hantverk inom byggnads- och heminredningsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Asproths i Halmstad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Asproth, Jack Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Asproth, Monica Irene som är född 1947 och har titeln Suppleant, Herrstedt, Lena Birgitta som är född 1964 och har titeln Revisor, Östblom, Anders Olof som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .