Axelson & Söner Måleri- och Lackeringsverkstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Axelson & Söner Måleri- och Lackeringsverkstad Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Axelson & Söner Måleri- och Lackeringsverkstad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Axelson & Söner Måleri- och Lackeringsverkstad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Axelson & Söner Måleri- och Lackeringsverkstad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1964-08-18. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Axelson & Söner Måleri- och Lackeringsverkstad Aktiebolag ska trivas.

Axelson & Söner Måleri- och Lackeringsverkstad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva måleri- och lackeringsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Axelson & Söner Måleri- och Lackeringsverkstad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Axelson & Söner Måleri- och Lackeringsverkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Axelson & Söner Måleri- och Lackeringsverkstad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-60750.

Firman tecknas var för sig av -Axelsson, Joan -Axelsson, Petter.

De som är på något sätt har med Axelson & Söner Måleri- och Lackeringsverkstad Aktiebolag är Axelsson, Joan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Petter som är född 1975 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .

Axelson & Söner Måleri- och Lackeringsverkstad Aktiebolag har 556093-7087 som sitt organisationsnummer.