Strategisk Företagsutveckling SFU Aktiebolag

Hallands län

Information

556105-4809 är organisationsnummer för bolaget Strategisk Företagsutveckling SFU Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Strategisk Företagsutveckling SFU Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Strategisk Företagsutveckling SFU Aktiebolag finns i.

Strategisk Företagsutveckling SFU Aktiebolag har varit registrerat sedan 1966-09-05 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Strategisk Företagsutveckling SFU Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Strategisk Företagsutveckling SFU Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Strategisk Företagsutveckling SFU Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Strategisk Företagsutveckling SFU Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handels-, service- och konsultverksamhet inom administrationsområdet jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Strategisk Företagsutveckling SFU Aktiebolag och det är Buschewitz, Andrejs som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Buschewitz, Peter Alexander som är född 1969 och har titeln Suppleant, Kron, Bengt Gottfrid som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,