Aktiebolaget K. Waldemar Larsson

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med sjukvårds- och sjukvårdsundervisningsmaterial jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget K. Waldemar Larsson vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Aktiebolaget K. Waldemar Larsson ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1966-11-09 så skapades Aktiebolaget K. Waldemar Larsson och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget K. Waldemar Larsson har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget K. Waldemar Larsson är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556106-6878 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Aktiebolaget K. Waldemar Larsson Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget K. Waldemar Larsson så går det att nå dem via telefon på 035-213200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget K. Waldemar Larsson är Lidbrink, Sven Karl Elvin som är född 1950 och har titeln VD, Lidbrink, Sven Karl Elvin som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidbrink, Berit Marita som är född 1954 och har titeln Suppleant, Mallander, Annika Britt-Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, Östblom, Anders Olof som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.