B. Sjögren i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och B. Sjögren i Halmstad Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och B. Sjögren i Halmstad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för B. Sjögren i Halmstad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

B. Sjögren i Halmstad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1967-04-17. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som B. Sjögren i Halmstad Aktiebolag ska trivas.

B. Sjögren i Halmstad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och fastigheter ävensom byggnadsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B. Sjögren i Halmstad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är B. Sjögren i Halmstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med B. Sjögren i Halmstad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-159265.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med B. Sjögren i Halmstad Aktiebolag är Sjögren, Bo Kenneth som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjögren, Bo Patric som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Paul Adam som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlström, Gunnar Magnus Henrik som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

B. Sjögren i Halmstad Aktiebolag har 556109-5596 som sitt organisationsnummer.