Lokaldelen i Sverige AB

Hallands län

Information

Bolaget ska idka utgivning av telekalendrar samt driva därmed förenlig verksamhet. Äga och förvalta aktier i bolag med inriktning på telefonnummerbaserade produkter. Äga och förvalta fastigheter samt driva katalogförlagsrörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lokaldelen i Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Lokaldelen i Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1967-04-18 så skapades Lokaldelen i Sverige AB och företaget är har F-skattsedel Lokaldelen i Sverige AB har haft det sedan 2000-11-06.

Lokaldelen i Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-11-06

556109-6149 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Lokaldelen i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Lokaldelen i Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 035-153500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Fritz, Jan Ole Gunnar -Nilsson, Cai Erik -Sonnorp, Per Magnus Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lokaldelen i Sverige AB är Sonnorp, Per Magnus som är född 1967 och har titeln VD, Sonnorp, Per Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritz, Jan Ole Gunnar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Cai Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Mattsson, Roger Gösta Martin som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor.