Bostadsmäklarna i Halmstad AB

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Bostadsmäklarna i Halmstad AB. Det finns flera företag som liknar Bostadsmäklarna i Halmstad AB i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bostadsmäklarna i Halmstad AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1967-08-28 så har Bostadsmäklarna i Halmstad AB varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bostadsmäklarna i Halmstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Bostadsmäklarna i Halmstad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Station, 302 34, Halmstad. Vi ni istället prata med Bostadsmäklarna i Halmstad AB så kan ni göra det på 035-152800.

Bolaget skall bedriva förmedling av fastigheter samt konsultationer och värderingar inom fastighetsområdet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jonsson, Claes-Göran Ingvar som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Jonsson, Jonas Peter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Claes Jonas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Andreas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Jonsson, Claes-Göran Ingvar .

Bostadsmäklarna i Halmstad AB har 556111-4785 som sitt organisationsnummer.