Aktiebolag Raketens Förvaltning

Hallands län

Information

Bolaget ska äga och förvalta värdepapper, lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolag Raketens Förvaltning vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Aktiebolag Raketens Förvaltning ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1968-04-22 så skapades Aktiebolag Raketens Förvaltning och företaget är har F-skattsedel Aktiebolag Raketens Förvaltning har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolag Raketens Förvaltning är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556116-4954 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Aktiebolag Raketens Förvaltning Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolag Raketens Förvaltning så går det att nå dem via telefon på 035-35332 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolag Raketens Förvaltning är Falerud, Kent Tommy Gustav som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Falerud, Ingrid Gunilla som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .