REGASOS Aktiebolag

Hallands län

Information

REGASOS Aktiebolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som REGASOS Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

REGASOS Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

REGASOS Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1968-11-27. Men sedan 1998-01-01 så har REGASOS Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skogsv. 52, 302 73, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på REGASOS Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Halmstad arbetar för att företag som REGASOS Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för REGASOS Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall, direkt eller genom dotterbolag, bedriva handel med värdepapper, bilhandels- och bilverkstadsrörelse, biluthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för REGASOS Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Nyberg, Klas Olov.

Det finns idag lite personer som är kopplade till REGASOS Aktiebolag och det är följande personer, Nyberg, Klas Olov som är född 1933 och har titeln VD, Nyberg, Klas Olov som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Röjder Nyberg, Signe May-Doris som är född 1941 och har titeln Suppleant, Johansson, Bengt Tage Olof som är född 1937 och har titeln Revisor, Lindberg, Arne Gustaf Peter som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Göteborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för REGASOS Aktiebolag är 556121-2134.