Aktiebolaget E. Lindahl

Hallands län

Information

Bolaget skall driva handel med byggnadsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget E. Lindahl vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Aktiebolaget E. Lindahl en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1969-03-10 så skapades Aktiebolaget E. Lindahl och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget E. Lindahl har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget E. Lindahl är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556124-2271 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Aktiebolaget E. Lindahl Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget E. Lindahl så går det att nå dem via telefon på 035-159015 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget E. Lindahl är Lindahl Svensson, Gertmo Kristina som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Sven Arne Hilmer som är född 1959 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .