CLU Tech Consulting AB

Hallands län

Information

556127-5511 är organisationsnummer för verksamheten CLU Tech Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CLU Tech Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som CLU Tech Consulting AB finns i.

CLU Tech Consulting AB har varit registrerat sedan 1969-07-09 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CLU Tech Consulting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

CLU Tech Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CLU Tech Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med CLU Tech Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom 035-133474 eller genom brev på följande adress:
Kristinebergsv. 22, 302 41, Halmstad

Föremålet för bolagets verksamhet är konsulttjänster med inriktning på mekanisk verkstadsindustri, samt bedriva handel med värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CLU Tech Consulting AB och det är Lundgren, Christer Fritiof Gustaf som är född 1950 och har titeln VD, Lundgren, Christer Fritiof Gustaf som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Monika Vivian som är född 1944 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor,