Nyedal Utveckling AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet kring handikappanpassningar, bl a beträffande köksutrustningar, hissar, lyftbord, hygienutrymmen och ombyggnad av bostäder för funktionshindrade, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nyedal Utveckling AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Nyedal Utveckling AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1969-09-15 så skapades Nyedal Utveckling AB och företaget är har F-skattsedel Nyedal Utveckling AB har haft det sedan 1994-01-01.

Nyedal Utveckling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556128-8548 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Nyedal Utveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Nyedal Utveckling AB så går det att nå dem via telefon på 035-44087 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Jensen, Barbro Susanne -Svensson, Kennet Åke

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nyedal Utveckling AB är Svensson, Kennet Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Barbro Susanne som är född 1957 och har titeln Suppleant, Andersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .