Fritz Blommor Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Fritz Blommor Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fritz Blommor Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fritz Blommor Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fritz Blommor Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1969-12-10. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fritz Blommor Aktiebolag ska trivas.

Fritz Blommor Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka trädgårdsmästerirörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fritz Blommor Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Fritz Blommor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Fritz Blommor Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-173686.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Fritz Blommor Aktiebolag är Fritz, Jöns Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritz, Roy Lage som är född 1938 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Fritz Blommor Aktiebolag har 556131-4807 som sitt organisationsnummer.