Slättelynga Grus AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Slättelynga Grus AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Slättelynga Grus AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Slättelynga Grus AB är momsregistrerat sedan2002-10-31 och har organisationsnummer 556131-8071.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Slättelynga Grus AB på följande adress Slättelynga 587 B, 310 44, Getinge.

Slättelynga Grus AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Slättelynga Grus AB så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Ingela Rose-Marie som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska vara att bedriva tillverkning och försäljning av grus- och stenmaterial, anläggningsarbeten, handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.