Halmstad Gustav Aktiebolag

Hallands län

Information

Halmstad Gustav Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Halmstad Gustav Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Halmstad Gustav Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1970-01-15. Men sedan 1970-01-01 så har Halmstad Gustav Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kappg. 31, 305 93, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Halmstad Gustav Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-105110.

Halmstad arbetar för att bolag som Halmstad Gustav Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Halmstad Gustav Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall idka försäljning av samt utföra reparationer av motorcyklar och andra motorfordon och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Halmstad Gustav Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Karl Arne Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Halmstad Gustav Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Karl Arne som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malmström, Anna Caroline som är född 1970 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Halmstad Gustav Aktiebolag är 556132-2131.