M K Franswed Trade & Invest AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva import, export, handel, produktion, distribution, konsultationer med oljeprodukter (ej bensin eller diesel) matvaror, hem, hushåll, hobby, teknik, heminrednings- produkter, restaurangverksamhet, finansiell verksamhet (ej bank- tillståndsberoende verksamhet), bedriva konsultverksamhet inom handel och finansverksamhet, samt äga och förvalta fast och lös egendom, direkt eller indirekt genom dotterbolag samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för M K Franswed Trade & Invest AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är M K Franswed Trade & Invest AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1970-01-27 så skapades M K Franswed Trade & Invest AB och bolaget är har F-skattsedel M K Franswed Trade & Invest AB har haft det sedan 1994-01-01.

M K Franswed Trade & Invest AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556132-6124 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är M K Franswed Trade & Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med M K Franswed Trade & Invest AB så går det att nå dem via telefon på 070-5233922 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom M K Franswed Trade & Invest AB är Aoudia, Marc som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Aoudia, Stéphane som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Tidestam, Barbro Lillemor Anette som är född 1954 och har titeln Suppleant, Tidestam, Barbro Lillemor Anette som är född 1954 och har titeln Delgivningsbar person, Ahlström, Gunnar Magnus Henrik som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.