Kopieringsbolaget Göran Sandberg Aktiebolag

Hallands län

Information

556134-4044 är organisationsnummer för företaget Kopieringsbolaget Göran Sandberg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kopieringsbolaget Göran Sandberg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Kopieringsbolaget Göran Sandberg Aktiebolag finns i.

Kopieringsbolaget Göran Sandberg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-03-25 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kopieringsbolaget Göran Sandberg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Kopieringsbolaget Göran Sandberg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kopieringsbolaget Göran Sandberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kopieringsbolaget Göran Sandberg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-104105 eller genom brev på följande adress:
Flygareg. 8, 302 38, Halmstad

Bolaget skall bedriva kopieringsverksamhet samt idka handel med material inom samma bransch ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kopieringsbolaget Göran Sandberg Aktiebolag och det är Sandberg, Lars Göran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Eva Margareta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,