Ruukki Sverige AB

Hallands län

Information

556135-1270 är organisationsnummer för bolaget Ruukki Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ruukki Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Ruukki Sverige AB finns i.

Ruukki Sverige AB har varit registrerat sedan 1970-04-23 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ruukki Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1970-01-01.

Ruukki Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ruukki Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas två i förening av -externa firmatecknarna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Ruukki Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 010-7878000 eller genom brev på följande adress:
STATIONSGATAN 55, 302 45, Halmstad

Bolaget skall bedriva försäljning av mekaniska produkter, stål och plåtprodukter, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ruukki Sverige AB och det är Blomgren, Yvonne Susann som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Bredenfeldt, Lina Viktoria som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Enquist, Jan Christer som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Gustafsson, Gustav Lars-Fredrik som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Hansson, Ulf Leif Bertil som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Klang, Jan Anders som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknareMagnusson, Hans Johan som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Norlander, Håkan Krister som är född 1972 och har titeln Extern firmatecknare, Tapper, Eva Marie som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknareWuopio, Ulf Eric som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknareKristiansson, Hans Peter Jörgen som är född 1957 och har titeln Extern VDHietanen, Mikko Tapani som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESBäckman, Tiina Eija-Liisa som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESMäkinen, Riku Pentti som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESNilsson, Sven Jonny Kennet som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantPetersson, Sven Joel Benny som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantRuokonen, Vesa Johannes som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESLindell, Stig-Arne Lennart som är född 1957 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantLindström, Lars Inge som är född 1967 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantKPMG AB som är född och har titeln RevisorMalm, Jan Olof som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor