Göte Karlssons Foto Film Aktiebolag

Hallands län

Information

Göte Karlssons Foto Film Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Göte Karlssons Foto Film Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Göte Karlssons Foto Film Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Göte Karlssons Foto Film Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Göte Karlssons Foto Film Aktiebolag har funnits sedan och 1969-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Göte Karlssons Foto Film Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Viktoriag. 10, 302 46, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-122123.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Göte Karlssons Foto Film Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Göte Karlssons Foto Film Aktiebolag har idag 556136-1105 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Birgitta Viola -Karlsson, Erik Magnus -Karlsson, Lars Göte är den som för stunden ansvarar för Göte Karlssons Foto Film Aktiebolag

Bolaget skall utföra fotoarbeten samt idka handel med artiklar inom samma bransch, ävensom idka därmed förenlig verksamhet

I Göte Karlssons Foto Film Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Birgitta Viola som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anna Maria Viola som är född 1920 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Erik Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Göte som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.