Halmstads Trailerfrakt Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall idka åkerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Halmstads Trailerfrakt Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Halmstads Trailerfrakt Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1970-09-28 så skapades Halmstads Trailerfrakt Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Halmstads Trailerfrakt Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Halmstads Trailerfrakt Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1973-01-01

556139-4601 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Halmstads Trailerfrakt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Halmstads Trailerfrakt Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-105997 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Pettersson, Karin Ingegerd -Pettersson, Sivert Gösta Herbert

Följande personer är på något sätt aktiva inom Halmstads Trailerfrakt Aktiebolag är Pettersson, Sivert Gösta Herbert som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Karin Ingegerd som är född 1944 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .