OPW Teknik AB

Hallands län

Information

OPW Teknik AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som OPW Teknik AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

OPW Teknik AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1970-09-29.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hagalundsv. 30F, 302 74, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på OPW Teknik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-60201.

Halmstad arbetar för att bolag som OPW Teknik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för OPW Teknik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolagets verksamhet skall bestå av att bedriva produkt- och processutveckling för verkstadsindustrin, äga och förvalta aktier och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för OPW Teknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Vilhelmsson, Bo Patrik -Vilhelmsson, Göran Ola.

Det finns idag lite personer som är kopplade till OPW Teknik AB och det är följande personer, Vilhelmsson, Bo Patrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vilhelmsson, Göran Ola som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Vilhelmsson, Eva Maj-Lis som är född 1944 och har titeln Suppleant, Blomén, Nils Johan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för OPW Teknik AB är 556139-4973.