Andréassons Plantskola Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva plantskola, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Andréassons Plantskola Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Andréassons Plantskola Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1971-01-07 så skapades Andréassons Plantskola Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Andréassons Plantskola Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Andréassons Plantskola Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556143-2823 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Andréassons Plantskola Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Andréassons Plantskola Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-184055 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Jönsson, Lars Roger -Jönsson, Rosa Mariana

Följande personer är på något sätt aktiva inom Andréassons Plantskola Aktiebolag är Jönsson, Lars Roger som är född 1958 och har titeln VD, Jönsson, Lars Roger som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Rosa Mariana som är född 1925 och har titeln Suppleant, Hägglund, Alf Jörgen som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionskonsulterna J Hägglund AB som är född och har titeln Revisor, .