WIDIK FÖRVALTNINGS Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och WIDIK FÖRVALTNINGS Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och WIDIK FÖRVALTNINGS Aktiebolag är ett av dem. Statusen för WIDIK FÖRVALTNINGS Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

WIDIK FÖRVALTNINGS Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-03-30. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som WIDIK FÖRVALTNINGS Aktiebolag ska trivas.

I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion, förvaltning och försäljning av fastigheter bedriva handel med värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att WIDIK FÖRVALTNINGS Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är WIDIK FÖRVALTNINGS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med WIDIK FÖRVALTNINGS Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-100202.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med WIDIK FÖRVALTNINGS Aktiebolag är Widikson, Jan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Widikson, Eva Barbro som är född 1951 och har titeln Suppleant, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

WIDIK FÖRVALTNINGS Aktiebolag har 556145-2730 som sitt organisationsnummer.