Pronova Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Pronova Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Pronova Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Pronova Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Pronova Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-03-31. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Pronova Aktiebolag ska trivas.

Pronova Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka konsulterande ingenjörsverksamhet, tillverkning och försäljning av mekaniska produkter samt agenturverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pronova Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Pronova Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Pronova Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-171900.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jostler, Jan Gunnar Alf -Jostler, Johan Jan Patrik -Jostler, Lena Sara Margareta.

De som är på något sätt har med Pronova Aktiebolag är Jostler, Johan Jan Patrik som är född 1971 och har titeln VD, Jostler, Johan Jan Patrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Jostler, Jan Gunnar Alf som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jacobsson, Torsten Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Jostler, Lena Sara Margareta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorHansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Pronova Aktiebolag har 556145-3548 som sitt organisationsnummer.