LP-Bilar i Halland Aktiebolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter LP-Bilar i Halland Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar LP-Bilar i Halland Aktiebolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

LP-Bilar i Halland Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1971-04-01 så har LP-Bilar i Halland Aktiebolag varit registrerat och sedan 1978-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är LP-Bilar i Halland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med LP-Bilar i Halland Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ormesv. 4, 302 41, Halmstad. Vi ni istället prata med LP-Bilar i Halland Aktiebolag så kan ni göra det på 035-188700.

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av motorfordon, bedriva handel med handelsstål, containers, metaller, guld, silver och ädelmetaller samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Persson, Rolf Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedenberg-Persson, Kerstin Maria som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Hägglund, Alf Jörgen som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, Revisionskonsulterna J Hägglund AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

LP-Bilar i Halland Aktiebolag har 556145-3779 som sitt organisationsnummer.