Fastighets AB Halmstad Filen 1

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Fastighets AB Halmstad Filen 1 är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fastighets AB Halmstad Filen 1 är ett av dem. Statusen för Fastighets AB Halmstad Filen 1 är att Bolaget är aktivt.

Fastighets AB Halmstad Filen 1 är ett Aktiebolag och skapades 1971-06-23. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fastighets AB Halmstad Filen 1 ska trivas.

Fastighets AB Halmstad Filen 1 är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-11. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighesförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighets AB Halmstad Filen 1 är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14.

Idag är Fastighets AB Halmstad Filen 1 Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Fastighets AB Halmstad Filen 1 så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-109155.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Fastighets AB Halmstad Filen 1 är Petersson, John Greger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fricke, Wulf-Hubertus Peter A som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andrén, Sven Anders Lennart som är född 1947 och har titeln Suppleant, Falk, Wiveca Charlotte som är född 1972 och har titeln Revisor, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Fastighets AB Halmstad Filen 1 har 556148-2372 som sitt organisationsnummer.