Gunnar Nilsson Frakt Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Gunnar Nilsson Frakt Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Gunnar Nilsson Frakt Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Gunnar Nilsson Frakt Aktiebolag är momsregistrerat sedan1977-01-01 och har organisationsnummer 556150-9554.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0430-25130 alternativt besöka eller skicka post till Gunnar Nilsson Frakt Aktiebolag på följande adress Lodjursv. 13, 312 61, Mellbystrand.

Gunnar Nilsson Frakt Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Gunnar Nilsson Frakt Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Svantesson, Leif Arne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Svantesson, Maria Elise Josefine som är född 1977 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkerirörelse, livsmedelsförsäljning i detaljistledet och förvalta värdepapper samt via intresseföretag driva handel med kosmetika.