Breriks Åkeri Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Breriks Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Breriks Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Breriks Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Breriks Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-11-22. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Breriks Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Breriks Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt handel med värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Breriks Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Breriks Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Breriks Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-53331.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Anders Erling -Eriksson, Bengt Johan Magnus.

De som är på något sätt har med Breriks Åkeri Aktiebolag är Eriksson, Anders Erling som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Ann-Lucie som är född 1920 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bengt Johan Magnus som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Eva Marita Gunilla som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Breriks Åkeri Aktiebolag har 556153-8967 som sitt organisationsnummer.