Xpo System i Halmstad AB

Hallands län

Information

Xpo System i Halmstad AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Xpo System i Halmstad AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Xpo System i Halmstad AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-10-13.

Xpo System i Halmstad AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1971-11-22. Men sedan 2005-10-20 så har Xpo System i Halmstad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Rörkullsv. 1, 302 41, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Xpo System i Halmstad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-162720.

Halmstad arbetar för att bolag som Xpo System i Halmstad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Xpo System i Halmstad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är tillverkning, försäljning och galleriverksamhet av tryck och konstnärliga alster nationellt och internationellt, reklamartiklar, promotionartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Xpo System i Halmstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Xpo System i Halmstad AB och det är följande personer, Grahn Nyd, Karin Cecilia som är född 1969 och har titeln VD, Grahn Nyd, Karin Cecilia som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Grahn, Knut Evert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wihed, Nils Gustaf som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Xpo System i Halmstad AB är 556153-9734.