Skal-Man i Halmstad Potatis Aktiebolag

Hallands län

Information

Skal-Man i Halmstad Potatis Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Skal-Man i Halmstad Potatis Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skal-Man i Halmstad Potatis Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Skal-Man i Halmstad Potatis Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Skal-Man i Halmstad Potatis Aktiebolag har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Skal-Man i Halmstad Potatis Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Föreningsv. 38, 310 40, Harplinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-144280.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Skal-Man i Halmstad Potatis Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skal-Man i Halmstad Potatis Aktiebolag har idag 556156-6794 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -van de Ven, Martinus Josephus Maria Firman tecknas i förening av -Dekker, Peter Gerald -van Tilburg, Peter Alexander Firman tecknas av en av -Johansson, Martin Jörgen -Nestenius, Björn Thomas i förening med en av -Dekker, Peter Gerald -van Tilburg, Peter Alexander Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Skal-Man i Halmstad Potatis Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med och skalning av grönsaker och rotfrukter samt äga och förvalta fast egendom, samt äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Skal-Man i Halmstad Potatis Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallgren, Dan Eskil som är född 1978 och har titeln Extern VD, van de Ven, Martinus Josephus Maria som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Dekker, Peter Gerald som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Martin Jörgen som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nestenius, Björn Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, van Tilburg, Peter Alexander som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESOlow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .