Aktiebolaget Söndrums Renhållningstjänst

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Söndrums Renhållningstjänst. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiebolaget Söndrums Renhållningstjänst i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Aktiebolaget Söndrums Renhållningstjänst är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1972-02-28 så har Aktiebolaget Söndrums Renhållningstjänst varit registrerat och sedan 1971-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Söndrums Renhållningstjänst Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Söndrums Renhållningstjänst så kan man gör det genom att posta ett brev till Stålverksg. 2, 302 45, Halmstad. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Söndrums Renhållningstjänst så kan ni göra det på 035-108580.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och entreprenadverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Persson, Frank Lennart som är född 1959 och har titeln VD, Persson, Frank Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulrika Karolina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Aktiebolaget Söndrums Renhållningstjänst har 556159-2659 som sitt organisationsnummer.