Halmstads Elkraftkonsult Aktiebolag

Hallands län

Information

556160-1807 är organisationsnummer för bolaget Halmstads Elkraftkonsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Halmstads Elkraftkonsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Halmstads Elkraftkonsult Aktiebolag finns i.

Halmstads Elkraftkonsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-03-09 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Halmstads Elkraftkonsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Halmstads Elkraftkonsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Halmstads Elkraftkonsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Halmstads Elkraftkonsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-35946 eller genom brev på följande adress:
Storg. 6, 302 43, Halmstad

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom elektrotekniska branschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Halmstads Elkraftkonsult Aktiebolag och det är Johansson, Claes Tomas som är född 1951 och har titeln Likvidator, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Johansson, Sven Christer som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,