Lars Gustafsson Företagsredovisning Aktiebolag

Hallands län

Information

Lars Gustafsson Företagsredovisning Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Lars Gustafsson Företagsredovisning Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lars Gustafsson Företagsredovisning Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Lars Gustafsson Företagsredovisning Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1972-05-16. Men sedan 1996-01-01 så har Lars Gustafsson Företagsredovisning Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Älgv. 10, 313 30, Oskarström. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lars Gustafsson Företagsredovisning Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-61750.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Lars Gustafsson Företagsredovisning Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lars Gustafsson Företagsredovisning Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva bokförings- och redovisningsverksamhet.

Firmatecknare för Lars Gustafsson Företagsredovisning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lars Gustafsson Företagsredovisning Aktiebolag och det är följande personer, Gustafsson, Lars Arnold som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Kerstin Maj-Britt som är född 1942 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Marie Christina som är född 1978 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Lars Gustafsson Företagsredovisning Aktiebolag är 556164-0888.