Aktiebolaget E.M. Bruhn Maskinfabrik

Hallands län

Information

556165-7403 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget E.M. Bruhn Maskinfabrik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget E.M. Bruhn Maskinfabrik är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Aktiebolaget E.M. Bruhn Maskinfabrik finns i.

Aktiebolaget E.M. Bruhn Maskinfabrik har varit registrerat sedan 1972-06-19 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget E.M. Bruhn Maskinfabrik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Aktiebolaget E.M. Bruhn Maskinfabrik är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget E.M. Bruhn Maskinfabrik är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget E.M. Bruhn Maskinfabrik så kan ni göra det på telefon genom 035-54117 eller genom brev på följande adress:
Stenstorpsv. 45, 310 44, Getinge

Bolaget skall bedriva tillverkning av maskiner och maskintillbehör till verkstadsindustrin, äga och förvalta fastigheter samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget E.M. Bruhn Maskinfabrik och det är Bruhn, Greger Bengt Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bruhn, Inger Linnéa som är född 1941 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,