F.M-Bildelar Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och F.M-Bildelar Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och F.M-Bildelar Aktiebolag är ett av dem. Statusen för F.M-Bildelar Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

F.M-Bildelar Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-09-07. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som F.M-Bildelar Aktiebolag ska trivas.

F.M-Bildelar Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av bildelar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att F.M-Bildelar Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är F.M-Bildelar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med F.M-Bildelar Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-54860.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med F.M-Bildelar Aktiebolag är Johansson, Alf Jonny som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Linda Martina som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Ethel Marianne som är född 1953 och har titeln Suppleant, Svensson, Marie Helene som är född 1971 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

F.M-Bildelar Aktiebolag har 556168-9620 som sitt organisationsnummer.