Induscandia Erikson & Co Aktiebolag

Hallands län

Information

Induscandia Erikson & Co Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Induscandia Erikson & Co Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Induscandia Erikson & Co Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Induscandia Erikson & Co Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Induscandia Erikson & Co Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gyllenhammars v. 2, 302 41, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-178275.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Induscandia Erikson & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Induscandia Erikson & Co Aktiebolag har idag 556170-5228 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Induscandia Erikson & Co Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med och förmedling av begagnade tryckerimaskiner, strategi-ledningskonsulting, marknadsföring inom nämnda områden och inom telekommunikation samt förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

I Induscandia Erikson & Co Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Gustaf Lennart som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Johan Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .