WCR Sweden Aktiebolag

Hallands län

Information

WCR Sweden Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där WCR Sweden Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. WCR Sweden Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket WCR Sweden Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. WCR Sweden Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till WCR Sweden Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Furuviksringen 18, 302 44, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-109390.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är WCR Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

WCR Sweden Aktiebolag har idag 556171-5359 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för WCR Sweden Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, sälja och lagerföra gummipackningar och plattor för värmeväxlare samt utföra rekonditionering av plattvärmeväxlare och därmed förenlig verksamhet.

I WCR Sweden Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Karl Bertil Magnus som är född 1975 och har titeln VD, Johansson, Karl Bertil Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Eric Yngve Mattias som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Falk, Britt Pernilla Kristin som är född 1970 och har titeln Suppleant, Berg Johansson, Mari Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Dernbrant, Eva Gunilla som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .