Per Olof Perssons Åkeri Aktiebolag

Hallands län

Information

Per Olof Perssons Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Per Olof Perssons Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Per Olof Perssons Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Per Olof Perssons Åkeri Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1972-11-13. Men sedan 1982-01-01 så har Per Olof Perssons Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fräsareg. 1, 302 60, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Per Olof Perssons Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-126132.

Halmstad arbetar för att företag som Per Olof Perssons Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Per Olof Perssons Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Per Olof Perssons Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Per Olof Perssons Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Jönsson, Martin som är född 1980 och har titeln VD, Jönsson, Martin som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Fredrik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Bror Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Anders som är född 1985 och har titeln Suppleant, Jönsson, Git Marianne som är född 1953 och har titeln Suppleant.Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Per Olof Perssons Åkeri Aktiebolag är 556171-9096.