Aktiebolaget Sennans Snickerifabrik

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Aktiebolaget Sennans Snickerifabrik. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Sennans Snickerifabrik tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Sennans Snickerifabrik är momsregistrerat sedan1973-01-01 och har organisationsnummer 556180-0862.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 035-66045 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Sennans Snickerifabrik på följande adress Oskarströmsv. 59, 313 94, Sennan.

Aktiebolaget Sennans Snickerifabrik är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Sennans Snickerifabrik så sitter följande personer i styrelsen: , , Andersson, Gunnel Marita som är född 1959 och har titeln Suppleant , Svensson, Stig Jan-Olof som är född 1961 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva snickerirörelse samt handel med byggmaterial.