Yngve Björks Bensin & Service Aktiebolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Yngve Björks Bensin & Service Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Yngve Björks Bensin & Service Aktiebolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1973-08-20 så har Yngve Björks Bensin & Service Aktiebolag varit registrerat. Idag är Yngve Björks Bensin & Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Yngve Björks Bensin & Service Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till LINNÉGATAN 53 A, 302 47, Halmstad. Vi ni istället prata med Yngve Björks Bensin & Service Aktiebolag så kan ni göra det på 035-129345.

Bolaget bedriver försäljning av kioskvaror och skötsel av automatstation samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Björk, Lars-Gunnar Waldemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Linnéa Ing-Britt som är född 1931 och har titeln Suppleant, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Yngve Björks Bensin & Service Aktiebolag har 556183-0802 som sitt organisationsnummer.