Duromax Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning med skärande verktyg samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Duromax Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Duromax Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1973-12-20 så skapades Duromax Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Duromax Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Duromax Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556185-8415 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Duromax Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Duromax Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-51510 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Duromax Aktiebolag är Bernholm, Bernt Stefan Folke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernholm, Jonas Olof Erik som är född 1946 och har titeln Suppleant, Mallander, Annika Britt-Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .