Lilla Östra Lyckan Aktiebolag

Hallands län

Information

Lilla Östra Lyckan Aktiebolag är en verksamhet som finns i Halmstad. I Lilla Östra Lyckan Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Eva Christina som är född 1944 och har titeln VD, Gustafsson, Eva Christina som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Karl Otto Gustaf som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Nils-Åke Gustaf som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lilla Östra Lyckan Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lilla Östra Lyckan Aktiebolag på telefon 0430-49400.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av fritidsprodukter samt handha agenturer med liknande verksamhetsinriktning.

Idag är Lilla Östra Lyckan Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lilla Östra Lyckan Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lilla Östra Lyckan Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lilla Östra Lyckan Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lilla Östra Lyckan Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Eva Christina -Gustafsson, Karl Otto Gustaf -Gustafsson, Nils-Åke Gustaf

Lilla Östra Lyckan Aktiebolag har 556188-7620 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.