Hako Rent Aktiebolag

Hallands län

Information

556194-6368 är organisationsnummer för verksamheten Hako Rent Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hako Rent Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Hako Rent Aktiebolag finns i.

Hako Rent Aktiebolag har varit registrerat sedan 1976-12-29 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hako Rent Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Hako Rent Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hako Rent Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hako Rent Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-100000 eller genom brev på följande adress:
Olofsdalsv. 23, 302 41, Halmstad

Bolaget skall bedriva försäljning av sop och skurmaskiner samt förvaltning av fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hako Rent Aktiebolag och det är Löfgren, David Steve som är född 1968 och har titeln VD, Löfgren, David Steve som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Carl Arthur Stefan som är född 1969 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,