Verktygsservice i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Verktygsservice i Halmstad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Verktygsservice i Halmstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Verktygsservice i Halmstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1977-01-01 och har organisationsnummer 556195-0428.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 035-184004 alternativt besöka eller skicka post till Verktygsservice i Halmstad Aktiebolag på följande adress Berta Jönssons v. 3, 302 41, Halmstad.

Verktygsservice i Halmstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Verktygsservice i Halmstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Isaksson, Kurt Sune som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva mekanisk industri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.