Aktiebolaget Harry Johanssons Utgödslingar

Hallands län

Information

Aktiebolaget Harry Johanssons Utgödslingar är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Harry Johanssons Utgödslingar finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Harry Johanssons Utgödslingar som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1977-06-21. Men sedan 1977-01-01 så har Aktiebolaget Harry Johanssons Utgödslingar varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Steninge 322, 310 40, Harplinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Harry Johanssons Utgödslingar så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-55033.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Harry Johanssons Utgödslingar ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Harry Johanssons Utgödslingar. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av utgödslingsanordningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Harry Johanssons Utgödslingar är följande:
Firman tecknas var för sig av -Johansson, Per Rolf -Johansson, Ulla-Britt.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Harry Johanssons Utgödslingar och det är följande personer, Johansson, Per Rolf som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulla-Britt som är född 1954 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Harry Johanssons Utgödslingar är 556195-1962.