Battenfeld Sverige Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall driva försäljning av plastförarbetningsmaskiner och tillbehör därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Battenfeld Sverige Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Battenfeld Sverige Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1978-11-27 så skapades Battenfeld Sverige Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Battenfeld Sverige Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Battenfeld Sverige Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1978-01-01

556198-4500 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Battenfeld Sverige Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Battenfeld Sverige Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-155950 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Battenfeld Sverige Aktiebolag är Hiljemark, Carl Christian Erland som är född 1975 och har titeln VD, Hiljemark, Carl Christian Erland som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hiljemark, Leif Erland Kennet som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hiljemark, Michael Kenneth Folke som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Hiljemark, Yvonne Svea Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Herne, Bo Niklas Sverker som är född 1966 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .