Sydskiffer Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva import och försäljning av byggnadsmaterial jämte därtill hörande entreprenadverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sydskiffer Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Sydskiffer Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1980-11-27 så skapades Sydskiffer Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Sydskiffer Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sydskiffer Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1982-01-01

556207-2396 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Sydskiffer Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Sydskiffer Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-223650 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sydskiffer Aktiebolag är Bergström, Staffan Rose som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Vernersson, Björn Patrik som är född 1969 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Ingemar som är född 1958 och har titeln Revisor, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, MiJ Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.