Aktiebolaget Halmstads Varmförzinkning

Hallands län

Information

556207-3154 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Halmstads Varmförzinkning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Halmstads Varmförzinkning är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Aktiebolaget Halmstads Varmförzinkning finns i.

Aktiebolaget Halmstads Varmförzinkning har varit registrerat sedan 1980-12-02 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Halmstads Varmförzinkning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Aktiebolaget Halmstads Varmförzinkning är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Halmstads Varmförzinkning är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Pohl, Stig Harald

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Halmstads Varmförzinkning så kan ni göra det på telefon genom 035-166767 eller genom brev på följande adress:
Pilefeltsg. 56, 302 50, Halmstad

Bolaget skall utföra varmförzinkning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Halmstads Varmförzinkning och det är Pohl, Stig Harald som är född 1945 och har titeln VD, Pohl, Stig Harald som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Uhrberg, Jan Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristiansson, Joffa Rolf Kristian som är född 1957 och har titeln Suppleant, Björk, Arne Mikael Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Malmberg, Stefan Peter Mikael som är född 1973 och har titeln RevisorBrahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,